Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu

Start
Workshopuri
 
Înscrieri la workshopuri
 
Înscriere cu lucrări
 
Termene limită
 
Vorbitori invitați
 
Comitet științific
 
Comitet de organizare
 
Program
 
Cazare
 
Contact
 
Română English
Caută

A șaptea conferință internaţională de educaţie nonformală INEC 2021


 

Conferința internaţională de educaţie nonformală, aflată la a șaptea ediție, se va defășura în data de 9 octombrie 2021, online, datorită contextului actual pandemic.

Acest eveniment abordează în principal problematica educaţiei nonformale, precum şi alte aspecte specifice procesului educaţional. În acest an, tema principală a conferinței va fi pedagogia pădurii. Pădurea reprezintă o resursă importantă și generoasă pentru educație.

Așadar, obiectivele principale ale conferinței sunt: schimbul de bune practici în educația nonformală și dezvoltarea competenţelor agenţilor educaţionali participanţi de a proiecta și desfăşura activități educative cu impact pozitiv la nivelul elevilor și studenților, valorificând pădurea ca resursă educațională. Prezenţa specialiştilor din mai multe ţări europene și din lume contribuie la crearea unui cadru dinamic, complex şi creativ de desfăşurare a conferinţei focalizată pe tema educaţiei nonformale.

Întrucât acțiunile de educație nonformală corespund strict intereselor, aptitudinilor și dorințelor participanților, profesorii și specialiștii implicați în activități de educație nonformală trebuie să dețină competențe psihopedagogice specifice, însoțite de multă flexibilitate, adaptabilitate si rapiditate, dar și de un entuziasm substanțial. Multe dintre acestea pot fi formate și dezvoltate în cadrul workshop-urilor desfășurate în cadrul conferinței internaționale de educație nonformală.

Conferința este structurată pe două componente:

  • Sesiune în plen;
  • Workshop-uri.

Limbile în care se pot susține prezentările sunt: engleză, italiană, spaniolă, română.


Imagini conferință 2020

 Arhiva 2020
Arhiva 2019
Arhiva 2018
Arhiva 2016
Arhiva 2015
Arhiva 2014

Sponsori:

Informatii Contact ULBS | Sitemap ULBS | Text-Only | Cerinţe Browser | Pentru sugestii vă rugăm contactaţi webmaster-ul

Copyright © 1998-2021 Departamentul de Comunicaţii și Marketing | Termeni de utilizare
comparable
butch-rapid